Szalagavató 2017

Szalagavató

Február 17-én tartottuk szalagavató ünnepélyünket az Agora – Művelődési és Sportházban, ahol 6 végzős osztályunk 118 tanulója kapott szalagot.

Az ünnepi műsort követően a szülő-diák nyitókeringő, majd az osztályok műsorai következtek. Valamennyi végzős osztályunk készült főleg táncos produkcióval erre az eseményre.

A 3/11/G osztályhoz meglepetés vendégként érkezett Kirchknopf Gergő, az Ocho Macho zenekar énekese, aki együtt dalolta a fiúkkal a Jó nekem című számot.

A 3/11/E osztály műsorában megnézhettük Szalai Máté és Nagy Júlia James Bond zenére készített latin táncát, mellyel február 4-én a Magyar Bajnokságon bronzérmet szereztek.

Az osztályok műsorai után az oszkói tánccsoport tagjai - köztük Wéber Balázs iskolánk 13. évfolyamos tanulója-varázsolt először latinosabb hangulatot nekünk a színpadra, majd megmutatták modernebb, hip-hop-os oldalukat is.

A bál során a talpalávalót a Tequila együttes adta, melyet csak a tombolasorsolás szakított meg.

A jó hangulatú rendezvény után a diákokra néhány hónap múlva a megmérettetés vár a szakmai és érettségi vizsgákon, melyeket reméljük, ugyanilyen felkészülten teljesítenek.

                                                                                                                             Gerölyné Pipics Enikő szervező

Médiatudósítások :

http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/puskas_szalagavato_2017

http://www.frisss.hu/hirek/orult-nagy-buli-volt-a-puskas-tivadar-szakkozepiskola-szalagavatojan-2017

http://vaskarika.hu/hirek/reszletek/13003/pikans_osztalymusorok_ocho_machoval_a_puskas_szalagavatojan